Nová kolekce je konečně venku!

Od začátku jsem chtěla navrhnout krásný a  praktický kousek, který se bude dobře nosit a přizpůsobí se potřebám každé ženy.  Kabelku, která bude jednoduše stylová. Tak jako žena, která ji bude nosit.

banner čtverec

A tak vznikla nová kolekce 2v1. Tvoří ji Malá a Velká Tašenka. Malá kabelka tvarem a velikostí kopíruje spodní polovinu Velké kabelky, takže po vložení dovnitř si tam krásně "sedne". Umožňuje tak přehlednější uspořádání obsahu kabelky. Dají se také nosit každá zvlášť, díky přepínání popruhů.

Ke každé kabelce jsou vyrobené dva popruhy - krátký a dlouhý. Dlouhý crossbody je nastavitelný. A z krátkých barevných popruhů půjdete do kolen:-)! Ty jsou k dostání ve dvou variantách – v romantickém, nebo folklórním motivu. Oba jsou krásné a záleží jen na vás, který z nich si zamilujete, a se kterou kabelkou jej zkombinujete.

chci si to prohlédnout


Kolekce je už teď k dispozici na eshopu – Malá Tašenka, Velká Tašenka nebo komplet Tašenka 2v1. To vše ve čtyřech barvách – vínové, pudrové, modré nebo černé.

 

2v1 jsem navrhovala krátce před jedním pracovním víkendem v Praze.

Nerada s sebou nosím plnou tašku zbytečností, ale pár věcí bylo potřeba. Byl to hodně akční a nabitý víkend. A tak mě napadlo, že by bylo skvělé mít s sebou dvě tašky - větší a menší a střídat si je podle potřeby.


Při navrhování jsem uplatnila všechny své doposud nabyté zkušenosti s materiálem i střihy. Zvláště výběru materiálu jsem věnovala velkou pozornost a mnoho času. A můžete si být jistí, že každý steh, každý nýt i použitý materiál mají svůj význam.

Navíc použitý materiál i výroba jsou výhradně od českých dodavatelů a výrobců.

Chci, aby Tašenka byla ryze českou značkou a proto kabelky nechávám vyrábět v Česku!

 chci si to prohlédnout2

Právě výrobu v lokální šicí dílně jste podpořili svými příspěvky VY, fanoušci Tašenky během kampaně na Startovači!

Umožnili jste mi tak udělat první krok k rozšířené výrobě a jsem vám za to velmi vděčná. Děkuji!

 

A kde si můžete novou kolekci osobně prohlédnout a "osahat"?

Těším se na to, že se tam potkáme :-).

Zamilujte si taky svou tašenku!


Vaše Tašenka, Tereza Pinďáková