PMS? Všechno špatně!

Známe to všechny. Každý měsíc nám dokáže totálně znechutit život strašák jménem PMS. Premenstruační syndrom. Zní to hrozně... A hrozné to i je!

lístečková linka

Aspoň já to tak mám... jsem unavená a nic se mi nechce. Pořád bych spala. Můj zápal pro práci, nadšení a neutuchající kreativita je ta tam. Pořád bych něco jedla...něco sladkého. V důsledku čehož se cítím tlustá. I mé nejoblíbenější šaty jsou hnusné, protože jsem v nich tlustá a hnusná. Jsem nateklá a mám hroznou pleť. Všichni jsou idioti a nechci se s nikým bavit... A když to přece jen zkusím, po chvilce stejně zjistím, že jsou idioti.

Cítím se blbě, protože vlastně největší idiot jsem tady já a nikdo normální by to se mnou nevydržel... Ale to ty hormony! Grrrrrrrr!!!! Idiotské hormony! 

lístečková linka

Je jen jedna věc, která mi dokáže zvednout náladu a díky které se cítím trochu lépe. Hlavně neprohlubuje můj pocit, že jsem tlustá a hnusná.

Jsou to kabelky. Ale jedině černé! Jo, proto tak často "představuji nový model kabelky v černé barvě". Protože na barvy vůbec nemám náladu. Prostě ne! Tak co mám dělat? 

Tak... a teď už znáte pravdu o mě.

Ale víte co? Černou kabelku unosím i když jsem zrovna ve sluníčkových obdobích svého cyklu. Prostě si ji vezmu k těm oblíbeným barevným šatům, ve kterých jsem v době PMS tlustá a hnusná.

Podívejte se na přehled mých černých kabelek za poslední rok. Všechny je nosím a všechny vznikly za podobných okolností. A vy už teď víte za jakých.

lístečková linka

Ani nevíte, jak soucítím se všemi ženami, které zrovna prožívají PMS. 

A teď si jdu dát čokoládu!

Hezký den všem ženám,

Vaše Tašenka 

 

P4220245

P4220268

P4220172

P8013008

DSC_0770

DSC_0853

P9300054

lístečková linka