Jak vyzrát na limity pro příruční zavazadlo do letadla?

Návrh bez názvu

Léto je tu a s ním i speciální kolekce batohů. Dlouho poptávaná a dlouho očekávána edice pro všechny cestovatelské duše je konečně tady. Nové Overnight batohy jsou jedinečné pro svoji funkčnost, elegantnost a sportovní vzhled. S ním se nemusíte bát žádné výzvy – zvládne pochod Praha-Prčice i cestu na Madagaskar. Vydejte se s ním na jakoukoliv cestu, nezklame vás. 

Víkendový batoh, ta správná volba!

U nás se nemožné stává skutečným. Do Overnight batohu se pohodlně sbalíte na víkend a můžete cestovat bez zbytečně velkých zavazadel. Chystáte se vlakem nebo autobusem? Pak jistě oceníte pohodlné popruhy a tvar, ze kterého vás nebudou bolet záda. Zároveň je pevný a lehký, doběhnout vlak tedy nebude problém.

Máte před sebou víkend v evropské metropoli a v ceně letenky máte pouze příruční zavazadlo? Sbalit se na týden je těžké, ale sbalit se na víkend je ještě těžší! Máme pro vás skvělou zprávu. Velikost batohu odpovídá všem rozměrům příručních zavazadel napříč leteckými společnostmi. Nevěříte? Rozměry jsou 40 × 30 × 9 cm – a jak jsou na tom limity pro „příručáky“?

Ryanair 55 x 40 x 20    
Smartwings 56 x 45 x 25
EasyJet 56 x 45 x 25
Wizzair 40 x 30 x 20
Czech Airlines 55 x 45 x 25
Lufthansa 55 x 40 x 20
British Airwaves 56 x 45 x 25
KLM 55 x 35 x 25
Emirates 55 x 38 x 20
Delta Airlines 56 x 36 x 23
Eurowings 55 x 40 x 23
Airfrance 55 x 35 x 25
Aeroflot max. součet 115

 

Pro své věci budete mít dostatek místa, a přesto budete cestovat na lehko. Abyste na nic nezapomněli, doporučujeme použít náš check-list. Bude to rychlé, efektivní a bez jediného zaváhání.

Checklist_Tašenka

To pravé trio pro cestovatelky

Cílová destinace vás vítá a na procházku (třeba po pláži) vytáhnete parádní outfit. Ale co kabelka? Myslíme na všechno! Součástí cestovatelské edice je i malá kabelka a kosmetická taštička – obě se dají ukrýt do přední klopové kapsy batohu. Stačí je tedy vytáhnout, naplnit a směle vyrazit do víru zábavy. Overnight set je prostě dokonalost sama. 

 

Stylové cestování

Slaďte se do nejmenšího detailu a buďte šik za každé situace. Vyberte si trendy scrunchie, která rozzáří každý účes a udrží všechny vlasy na svém místě. Ať zvolíte černou, růžovou nebo off white, všechny barvičky perfektně pasují k cestovatelské edici. Nezapomeňte ani na sluneční brýle – praktické pouzdro vyladíte s batohem, kabelkou i taštičkou. Naše barevné kombinace jsou živé, hravé a nikdy se s nimi nebudete nudit. 

 

Ať už budou vaše cestovatelská dobrodružství jakákoliv, naše speciální edice vám bude dělat společnost na každé cestě, v každém dopravním prostředku. A protože máme jen 30 kusů těchto skvělých batohů, neváhejte ani minutu. Cestování dostane naprosto jiný rozměr a zjistíte, že odjet na víkend s batohem může být zábava. ♥