Staneš se mořskou vílou?

Loňské léto bylo pro mě krásné a veselé. Oslavila jsem 30.narozeniny – ano, stále si připadám jako kuře, co teprve poznává svět. Otevřela jsem můj showroom, na který jsem stále stejně pyšná jako první den. A na konci léta jsem odletěla do mého milovaného Řecka.

Uznejte, bylo to skvělé léto!

Obrázek JPEG-E91C858F45F2-1

Do Řecka jsem s dětmi odjela koncem prázdnin, abych si užila sluníčka a načerpala novou inspiraci. Pláže, moře, vítr – to vše mě neskutečně nabíjí. Pravidelně jsem tam chodila na malý trh na pláži, kde prodávali skvělé ovoce (protože ovoce od moře prostě chutná jinak a nikdy ho není dost). A při jedné „ovocné cestě“ jsem narazila na úžasný malý stánek, kde prodávala velmi milá a postarší dáma. Kupodivu, neprodávala ani melouny či fíky, ale šperky. Naprosto dokonalé náušnice, náramky a náhrdelníky z mušlí a perel. Zamilovala jsem se na první pohled a koupila jsem si nádherné náušnice. Byly jako moře v pravé poledne, kdy máte pocit, že voda skutečně září. Když jsem si je dala do uší, mušle se lehce houpaly až mi to chvílemi připomínalo přímořský vítr – svěží a nekonečný. Byly dokonalé!

U večeře jsem sklízela jeden kompliment za druhým a moje dcera mi řekla, že vypadám jako Ariela (a pochvala od dětí platí dvojnásob :-)). Říkala jsem si, že by se mi hodil i náramek a náhrdelník. Rozhodla jsem se, že se k té milé dámě vydám druhý den znovu a doplním svoji mořskou kolekci.  

Přišla mi ale škoda, že moje zákaznice budou ochuzené o tak nádherné šperky. A pak jsem dostala skvělý nápad! Myslím si, že to byl kup století pro mě i tu dámu, ale rozhodla jsem se od ní jednotlivé kousky nakoupit a udělat z nich speciální kolekci. Lámanou angličtinou jsme se domluvily a paní byla velmi potěšená takovým zájmem. Dovezla jsem tedy všechny šperky do Čech, uložila a čekala na letošní léto. 

Kolekce je k prodeji a nemohla jsem ji pojmenovat jinak než „Mermaid Jewellery Collection“. Najdeš tam dokonalé náramky, náušnice a náhrdelníky s mušlemi či perlami. Perfektně doplní každý letní outfit a skvěle pasují ke všem Tašenka kabelkám a batohům. Budeš vyladěná od hlavy až k patě!

Navíc se jedná o extra limitovanou edici a šperky v sobě nesou to kouzlo neopakovatelného momentu. Žádnou situaci totiž nikdy nezažiješ dvakrát. Proto žij pro dnešní den.

Už máš svůj kousek moře? Tak neváhej a jdi pro něj.