Nákupní seznam: 9 z 10 žen ocení tyto dárky

Zdravím pány :-),

ano, má tvorba je veskrze ženskou záležitostí. Nenajdete u mě pánské opasky, brašny, ani peněženky. Je to trochu genderově nevyvážené, uznávám ????. Přemýšlela jsem, čím bych mohla obohatit muže.

Přichází teď aktuální téma: Jaký dárek vybrat pro ženu? Ve své práci se občas bavím se svými klientkami o tom, co je špatný a co dobrý dárek pro ženu.

A tak vám chci, pánové, zachránit hezké Vánoce, ušetřit vás nepříjemných situací. Darování správného vánočního dárku je skvělá příležitost, jak "se vytáhnout"... Nebo "pohřbít".

desktop carousel (800 x 665 px)-2

Čas na konci roku bývá pracovně stresující a mnoho z vás jistě nemá prostor a kapacitu věnovat výběru dárku více času. Nebudu vás proto zatěžovat tím, jak máte být vnímavý a číst mezi řádky, co by si tak žena mohla asi přát. Mám pro vás něco mnohem lepšího:

Univerzální nákupní seznam dárků

9 z 10 žen zaručeně ocení tyto dárky. Na Vánoce, narozeniny, svátek, k výročí, k narození dítěte, k oslavě úspěchu...

▪️Šperky (koukněte ne naši limitovanou edici šperků), hodinky.

▪️Parfém (ne parfémovanou vodu, ale parfém)

▪️Společné zážitky (relaxační víkend, dovolená...)

▪️Fotografie, nebo cokoliv, co se váže k vašim společným zážitkům a vzpomínkám.

▪️Kabelky a peněženky.*

* V tomto vám ráda budu nápomocná já. Pomůžu vám se správným výběrem kabelky pro vaši ženu. Napište mi zprávu, volejte, zastavte se u mě v showroomu v Ostravě, nebo rovnou nakupujte online na tasenka.cz Kabelky vyrábíme přímo u nás, tak si můžete být jisti 100% kvalitou.

Tento obrázek nemá žádný popisek

Co rozhodně nedarovat:

▪️Cokoliv, co chcete vy a co se má tvářit, že to chce ona. Pozná to. Věřte mi ????.

▪️Sliby - chyby ☝???? Poukazy na dovolené atd., které nemáte v plánu do tří měsíců splnit.

▪️Omlazující kosmetiku a omlazující kosmetické procedury. Podobně je to i se zeštíhlovacími procedurami a permanentkami do fitka. Dáváte tím ženě najevo, že její vzhled potřebuje "vylepšit".

▪️Kuchyňské spotřebiče, nádobí, jakékoliv domácí spotřebiče a produkty, které souvisí s domácími pracemi a kterými ze své ženy chcete udělat lepší hospodyňku.

▪️Darujte cokoliv ze seznamu "co rozhodně nedarovat", v případě, že žena výslovně vyjádřila přání dostat konkrétně tuto věc.

TIPY NAVÍC: Na dárcích nešetřete a vždy preferujte kvalitní produkty. Nechte si dárky hezky zabalit přímo u prodejce v kamenné prodejně. U nás si můžete nechat svůj nákup hezky, dárkově zabalit. My ženy toto oceňujeme.

Pokud dáváte jakýkoliv dárkový poukaz, vložte jej do krásné krabičky, nebo dárkové obálky. K dárkovému poukazu u nás si můžete přikoupit i originální, ručně vyráběnou a popsanou obálku z luxusního tvrdého papíru. Obálku pak může žena využít například na ukládání fotografií, nebo jiných vzpomínek.

1118

Nakupujte online. Dnešní doba je v tomto skvělá.

Přeji vám šťastnou ruku při výběru dárku a láskyplné prožití adventu a Vánoc.

Tereza P. alias Tašenka ♥