Borsetta a Italia... to nejlepší od Tašenky

DSC_0978

Když jsem začátkem letošního roku plánovala svůj velký výlet za módou do Itálie, přemýšlela jsem, jaké kabelky s sebou vezmu. Chtěla jsem, aby to bylo něco opravdu speciálního. Speciální místo si zaslouží speciální kabelky...A naopak, speciální kabelky si zaslouží speciální místo :-)

Chtěla jsem vybrat své nejoblíbenější modely. Prostě srdcovky. Bylo dost těžké rozhodnout se jen pro pár kousků, protože já mám ráda všechny své kabelky. Zároveň jsem chtěla, aby byly každá jiná a zároveň se k sobě hodily.

U vínových kabelek z kolekce jaro/léto 2018 to bylo jasné hned. Ta vínová, ta je prostě moje! V Itálii byla jako doma. Jako by tam patřila. Je to barva plná vášně, vřelosti, touhy, divokosti. Ale zároveň tak sofistikovaná a elegantní!

DSC_0505_1

DSC_0177

 A ten barevný popruh...ten mě prostě pořád nepřestává bavit!

DSC_0430

2

3_2

Hned po vínové jsem se rozhodla pro velký comeback Bonbónku. Tahle kabelka byla v nabídce v zimě v černé barvě v kombinaci s květovaným motivem. Pamatujete? Hlasovali jste o tom, jak se bude jmenovat. Pak jsem ji vyřadila z nabídky, protože je dost náročná na výrobu. Ale čas dozrál, a bonbónek je zpět v novém a lepším designu a zpracování. V pudrové barvě, která k tomuto modelu perfektně sedí. A taky dostala nový název. Dolce verginitá znamená "sladká neřest". No řekněte, pro tuhle kabelku přiléhavější název neexistuje!

DSC_0364

DSC_0087

4_1

Jako poslední jsem vybrala model, který jsem představila na podzim 2017. Od té doby jsem měla v plánu ji vyrobit v černé, jen jsem se k tomu nedostala. Je to naprostá stylovka. Takovou kabelku jen tak na ulici nepotkáte. Má strohý geometrický tvar a je pro extra milovnice minimalismu, stylu a módy. Tím tvarem řeknete vše, i to nevyřčené. V tomto případě více, než v jakémkoli jiném platí, že v jednoduchosti je krása. Nic víc už není potřeba.

Alla moda nero. Černá šik.

DSC_0488

DSC_0853

5

DSC_0786

Foto Lucie Doležalová