Klobouky, vzdušné kalhoty, prošívané kabelky. Ovládněte aktuální módní trendy a staňte se královnou stylingu

Přiznejme si to narovinu, už se nemůžeme dočkat, až odložíme zimní bundy ve "spacákovém" stylu! S pozvolna stoupajícími teplotami budeme i postupně odlehčovat své šatníky a zimní bundy zase na dlouhou dobu schováme na dno skříně. Kdo by se netěšil na dobu přechodových kabátků, bundiček, svetýrků a lehkých materiálů?

Jestli hledáte inspiraci na jarní outfit, ve kterém se budete cítit šik a zároveň pohodlně, tady je!

Shrnula jsem pro vás několik letošních trendů, které jsme s mými kamarádkami a modelkami Terezkou a Eliškou (už je znáte z dřívějších focení) nakombinovaly s nadčasovými kousky a samozřejmě kabelkami a batůžky z mojí nové kolekce. Jedná se o kousky, které jsou běžně dostupné za přijatelné ceny. 

Tak který outfit vás nadchne nejvíce?

Terezka

1_1

3_1

Terezčina velká přednost, kterou jí všechny závidíme, jsou její štíhlé nohy dlouhé až do nebe! Miluje růžovou. Proto jsem se při stylingu zaměřila na zdůraznění jejích předností a její oblíbenou barvu. Vybrala jsem jí dlouhé rovné kalhoty s puky a vysokým pasem ze Zary. Úzké střihy kalhot aktuálně pomalu ustupují ze svého výsluní právě módním volnějším střihům kalhot. Pokud si vyberete ty s vyšším pasem, opticky vás to zeštíhlí a prodlouží vám nohy. Černý koženkový křivák je naprosto legendárním a ikonickým kouskem, který by měla mít v šatníku každá žena. U Terky jsme díky křiváku také uzemnily holčičkovský, "Barbie" look, který by evokovaly růžové kalhoty v jiných kombinacích.

Pokud chcete mít skutečně vyladěný styling, dejte si záležet na výběru doplňků. Velké sluneční brýle, růžová kapitánka od Tonak a módní prošívaná kabelka s řetízkem z mé nové kolekce. TOP ♥.

Eliška

2_2

5_2

Eliška je žena s výraznými rysy obličeje a postavou přesýpacích hodin. Tentokrát jsme se držely minimalistického stylu a neutrálních barev, které lichotí její barvě vlasů a tónu pleti. Černá a béžová. Zároveň jsou tyto kousky v neutrálních barvách velmi dobře kombinovatelné téměř se všemi barvami módních doplňků. Takže bylo jasné, že Eliška bude fotit tu nejvýraznější sérii z nové kolekce. Červené kabelky a batůžek. Pro vyvážení dlouhých volných kalhot jsme vybraly úzké transparentní body s aplikací a nakonec přehodily delší kabátek z F&F ve střihu, který zvýrazňuje linii pasu. Rozepnutý světlý kabát na černém topu navíc opticky zeštíhluje a prodlužuje postavu.

Pravidlo, že má být kabelka sladěná s botami je už dávno pryč. Teď frčí kabelka sladěná se rtěnkou :-). Ženy, buďme sofistikované. Genialita stylingu tkví v malých detailech. 

Tašenka

4_1

6

Mě pomáhala s výběrem outfitu Terezka. Vybrala jsem si v Zara dlouhé vzdušné kalhoty v trendy hnědo červeném odstínu s plisováním. K tomu kratší oversize bílý svetr, abych zachovala minimalistický barevný koncept. Mám ráda kombinace tón v tónu a proto jsem si na focení pro sebe vybrala hnědou a krémovou řadu kabelek a batůžků. Co jsem ale věděla od začátku, že chci do stylingu zakombinovat svůj nový klobouk Tonak, který jsem si pořídila pár dní před focením. Ten barevně koresponduje se špičkami bot, které vykukují z pod kalhot.

A co doplňky? Nejvíc na celé své kolekci miluji ty zlaté řetízky. Je to největší trend v kabelkách už od loňského podzimu a pro mě je skvělý, protože nahradí šperky, které jinak skoro vůbec nenosím.

Inspirovaly vás naše outfity a ráda byste byla vyladěná do posledního detailu? Udělejte si radost a vyberte si některou kabelku z mé nové kolekce. Prohlédněte si ji celou a doplňte dokonale svůj outfit ♥.

desktop carousel (800 x 665 px) (1200 × 800 px)