Nafotit novou kolekci - SPLNĚNO

Vy sníte o tašence, Tašenka o další kolekci pro Vás! A je to tady. Jak se fotila zatím největší kolekce Tašenky 2v1? Čtěte!

P4220034 kopie

 

Neděle odpoledne, nádherný slunečný den, venku 25 °C. Ideální čas na focení nové kolekce. A tak jsme se sešly na kávě... Kdo?

Fotografka Zuzka Kuncová, moje skvělá kamarádka a nejmilejší fotografka! I přesto, že je fotografování zatím jen jejím koníčkem, nikdy mě nezklamala a její fotky stojí vždy za to! Můžete se mrknout na instagram @zuzanakuncova, má tam spoustu parádních fotek.

Modelka Hanka Ponížilová, moje kamarádka z dětských letních táborů. Hrozně hodná, vtipná a zábavná, je na ní spoleh... no prostě úžasná holka! A je to kočka! Mám ji hrozně ráda.

A já, Tašenka, která miluju kabelky, neskutečně mě baví vymýšlet a navrhovat je a všechno to kolem. Je to zábava, jednou za pár měsíců zatáhnout břicho a zahrát si na modelku. :-D 

Tak jsme se sešly na kávě...a já, jako velká šéfka a diktátorka (Dokážete si mě tak představit?), jsem začala holkám vysvětlovat, jakou mám představu o dnešních fotkách. Sice to stejně vždycky dopadne jinak, ale hrozně mě baví to, že aspoň na chvíli můžu lidem říkat, co mají dělat. :-D

Je moc vzrušující a napínavé, jak to nakonec dopadne a jestli se fotky podaří. Vždycky netrpělivě sedím u telefonu, koušu si nehty a "co pět minut" kontroluju mail, jestli už fotky přišly....

A konečně přišly.

Jsou extra povedené. Zuzka opět odvedla perfektní práci! A ty kabelky, nemám slov... prostě ty JSOU! Malou ochutnávku můžete vidět i v tomhle článku.

Těšíte se na novou kolekci? Už bude! 

Vaše Tašenka

P4220225

P4220209

P4220257