Batoh, nebo kabelka? 10 důvodů, proč je nosíme a milujeme.

Batůžek, nebo kabelku? Čemu dát přednost? To je velké dilema.

P5180365

lístečková linka

Obojí - kabelka i stylový batoh patří do šatníku každé dívky/ slečny/ ženy. Ale přirozeně se více přikláníme k jedné, nebo druhé variantě. Z průzkumu na sociálních sítích vyplynulo, že 47% českých žen preferuje batoh a 53% kabelku. Takže je to dost těsné*. A k čemu se přikláníte vy?

 

BATOHY - 5 DŮVODŮ, PROČ JE NOSIT

  • Je to zdravější - zátěž je rovnoměrně rozložená na obě ramena a neničíme si tak záda.
  • Máme volné ruce - na všechny naše radosti, neřesti a lásky. S batohem na zádech se prostě lépe objímá, tancuje i jí hamburger na ulici :-).
  • Je to stylové - s šik batohem na zádech sice neuvidíte jak je krásný, ale všichni ostatní to uvidí a budou se otáčet (což mimochodem taky neuvidíte, ale to nic nemění na tom, jak je to cool :-D )
  • Hodně se toho do něj vejde... a tím, že zátěž není jen na jednom rameni, vám ani nepřijde, že s sebou taháte půlku domácnosti a pracovního stolu.
  • Má všestranné využití - hodí se na hory, do fitka, do práce, do školy i na rande. Záleží jen na vaší fantazii a na tom, jak tento módní kousek doladíte do outfitu.

P5180317

IMG_E2588

lístečková linka

 

KABELKY - 5 DŮVODŮ, PROČ JE MILUJEME

  • Jsou elegantní - i v džínách s obyčejným bílým tričkem můžete být za dámu s tou správnou kabelkou. Kabelka krásně oživí outfit.
  • K některým příležitostem se prostě hodí víc - například na společenské události, nebo pracovní schůzce by to bez správné kabelky nešlo, co si budeme povídat.
  • Muži je ocení - naše drahé polovičky rády nosí své věci po kapsách. Ale řekněme si upřímně - kolikrát jsme v nákupním centru, nebo na pivních slavnostech slyšely "Zlato, můžeš mi tohle vzít k sobě?", nebo "Miláčku, nemáš náhodou žvýkačky/ balzám na rty/ kapesník/ deštník?"
  • Velký výběr - průměrná česká žena běžně střídá 7 kabelek (a pořád je to málo :-D ). V nabídce jsou více sportovnější, nebo elegantní i luxusní kabelky pro různé příležitosti.
  • Kabelka dokáže dokonale vystihnout osobnost. Třeba květovaná pro romantické typy, minimalistická pro ženy, které milují čisté linie, barevná pro veselé optimistky, červená pro temperamentní ženy, luxusní kožená pro elegantní dámy, kabelka s kapsami pro prakticky založené ženy...

P5180261

P4220330

lístečková linka

Našly jste se alespoň ve třech bodech z pěti? Pak jste jasná "kabelkářka". Prohlédněte si kabelky od Tašenky a vyberte si tu svou. Takovou, která oživí váš outfit a podtrhne vaši osobnost.

Pokud spíše souzníte s důvody, proč nosit batoh, pak jste jistě "batůžkářka". Mrkněte na naše batohy. Pokud se ale zdá milovnicím batohů náš výběr malý, můžete se brzy těšit na skvělé novinky.

lístečková linka

Ať už jste, ale batůžkářky, nebo kabelkářky, určitě se podívejte na spoustu novinek na eshopu.

IMG_20180830_075558

Skladem jsou také bestsellery z dřívějška, jako třeba černé a pudrové kabelky z oblíbené kolekce Tašenka 2v1, přebalovací tašky, fesťák packy a luxusní kožené kabelky. Takže už na výrobu nemusíte čekat měsíc, ale můžete těšit se na doručení do tří dnů.

Vaše Tašenka

lístečková linka

 

*Jednalo se o anketu v příbězích na facebooku a instagramu. Tuto anketu prováděla stránka facebook.com/tasenka.fashion a instagram.com/tasenka.fashion. Do hlasování se zapojilo celkem 78 žen.