Perfektní štědrovečerní outfit

Období Vánoc není jen o pečení, vaření, uklízení a nakupování dárků, případně plnění uzavírek na konci roku. Vánoce, svátky a Silvestr jsou hlavně o vánočních večírcích, setkávání s přáteli a rodinou. Všechny chceme být u štědrovečerního stolu okouzlující a krásné. Vybrat si dokonalý outfit tak, ať je pohodlný a zároveň krásný, není snadné. 

Krajkové sukně od Tašenky jsou krásné a díky elastické gumě v pase také příjemné a pohodlné při nošení. 

Připravily jsme pro vás tipy na vánoční styling. Tyto variace se dají snadno kombinovat a obměňovat. Ve stejné sukni tak můžete zazářit jak na Štědrý den, tak později na Silvestra, když vyměníte top a doplňky. 

TIP: jen tak mezi námi - guma v pase bude shovívavá a taktně pomlčí o cukroví a podobných dobrotách, které si aspoň jednou v roce chceme dopřát :-)

Návrh bez názvu-7

Slavnostní kombinace se třpytivým crop topem

Sukně nejlépe vypadají umístěné do pasu. To pro zvýraznění nejužší části pasu a zakrytí bříška, nebo větších boků. Tento způsob nošení vytváří krásnou ženskou postavu přesýpacích hodin. Úzký crop top vypadá k tomuto střihu sukně něžně a malý kousíček odhalené kůže působí rafinovaně.

PB180086

PB180094

S Mickeym pro uvolněný vzhled

V kombinaci s veselým tričkem s flitry se budete cítit příjemně a nenuceně. Tento styling je ideálním kompromisem mezi slavnostním a "teplákovým" vzhledem. Zastrčte tričko do pasu pro hezčí siluetu.

PB180075

PB180070

Oversize svetr pro maxi pohodlnost

Není na světě nic příjemnějšího, než oversize svetry. Dokonale se hodí k sukním od Tašenky. Kontrast materiálu hrubé pletené vlny podtrhuje jemný vzhled krajky a tylu. Chcete-li být nekonvenční a cítit se v pohodě a hlavně v teple, je tohle dokonalý styling pro vás... Jen si představte, jak v tomto outfit ochutnáváte cukroví a koukáte přitom na pohádky. TIP: svetr zakasejte do pasu na boku. Bude to vypadat skvěle.

PB180058

PB180124

PB180111

PB180103

Líbil se vám náš styling? Schválně jsme vybírali kousky, které dost možná už teď mají místo ve vašem šatníku. A krajkové sukně seženete u Tašenky. Jedná se o malou limitovanou kolekci vyráběnou v Česku z pečlivě vybraných kvalitních materiálů.

Tak si běžte rovnou jednu sukni vybrat, ať můžete na Vánoce zazářit v novém kousku.

Přeji krásný předvánoční čas. 

Vaše Tašenka.

Návrh bez názvu-7

Foto: Zuzana Kuncová

Modelka: Mirka Červenková