Tipy na dárky od Tašenky

tipy na dárky od Tašenky

Mé milé a drahé,

přemýšlíte už o dárcích? Nebo už nakupujete? Parkoviště nákupních center jsou přeplněná, obchody přecpané, všude je obrovské množství zboží přivezené do Česka z... Ježíšek ví odkud. Jednoho by z toho rozbolela hlava.

Přemýšlely jste, jak se tomu letos vyhnout? Naše doba a technika nám umožňuje dokonalou vymoženost. Nákup z pohovky v obýváku, nebo klidně z postele. Můžete mít na sobě tepláky, nebo třeba buďte jen v kalhotkách, když si doma přitopíte :-) Na nohy si natáhněte tepelné ponožky. Vedle sebe nachystejte horký čaj/ svařák/ punč/ čaj s rumem/ kakao. Nebo klidně všechno. Doma se to může :-)...

Na laptopu, nebo v telefonu otevřete www.tasenka.cz. V klidu si vše prohlédněte, pročtěte, rozmyslete, klidně mi napište, jestli se chcete na něco doptat. A nakupte...třeba až druhý den. 

IMG_8656

5 důvodů proč nakupovat u Tašenky?

  1. Protože stejné věci nikde jinde neseženete. Tašenka je jediný originál.
  2. Můžete si být jisté původem a kvalitou z Česka.
  3. Můžete nakoupit více dárků a nechat si je poslat v jednom balíčku. Při nákupu nad 2000 korun je navíc doprava zdarma.
  4. Dostanete ke každému nákupu jako dárek rozkošnou plátěnku na nákupy... je ale tak rozkošná, že jen na nákup je jí škoda.
  5. Stačí jen jeden nákup nad 500 kč a můžete si nasbírat věrnostní slevu, kterou využijete třeba příští rok při dalším nákupu.

...A co nakupovat u Tašenky? Od doby, kdy byly v nabídce jen kabelky, přibylo mnoho módních novinek a je rozhodně z čeho vybírat.

Bunny bag pro děti

Přebalovací tašky pro maminky (pořád ještě za akční cenu)

Kabelky nebo batohy pro tetu, sestru, maminku, dceru, kamarádku, nebo babičku

 

 

Pánské tašky pro Aidana a Pana Božského

(mezi námi - který se vám v Sexu ve městě líbil více?) Tyto tašky už objednávejte teď, šiji je totiž na objednávku. A když stihnete objednat do 5.12., můžete si vymyslet i krátké věnování, nebo jeho iniciály, které vyšijeme dovnitř na podšívku tašky.

Luxusní dámské kožené kabelky pro náročné dámy, které chtějí vždy to nejlepší

Popruhy na foťáky pro zapálené profesionální i amatérské fotografy

Doplňky ke kabelkám - bambulky, nebo dekorativní popruhy

Krajkovou sukni pro sebe, ať u stromečku zazáříte

 Dárkový poukaz a volnou ruku obdarovanému

Můžete darovat dárkové poukazy v hodnotě 500, 1000, 1500, 2000 kč. A vybrat si, zda budete chtít poslat vytištěný poukaz poštou, nebo v elektronické verzi mailem.

dárkové poukazy 

Užijte si krásný předvánoční čas a hlavně se, milé dámy, nestresujte.

Pusu, vaše

Tasenkafinal