V hlavní roli: RTY

Jak se o ně starám? Co mi pomáhá a jaké kosmetické přípravky používám? Tohle všechno zjistíte a taky ode mě dostanete jedno malé překvapení nakonec.

❤️

Čtěte. 

PC021117 - kopie

ZAČÍT ZEVNITŘ. Trvalo mi docela dlouho dobu, než jsem pochopila... nebo spíše než jsem si připustila, že stav mé pleti, tedy i rtů, ovlivňuje to, co jím a piju. Je to sice stará pravda, ale stejně si na to každý musí přijít sám... jako u všeho.

VODA, VODA, VODA. Pro rty a celkový vzhled pokožky je dostatečná hydratace naprosto zásadní.

Alespoň já to na sobě fakt pozoruju! Stačí jeden hektický den kdy si místo vody dám tři šálky kávy a moje pleť a rty ztrácí barvu a pružnost. 

Druhým zázrakem jsou vitamíny. Zvláště teď v zimě, kdy mám přirozeně menší přísun vitamínů z čerstvého ovoce, se snažím dostat do sebe vitamíny aspoň pomocí výživových doplňků. Základem je "céčko", které je pro rty životabudičem.❤️

lístečková linka

PEELINGY A MASÁŽE. Já miluju domácí klasiku - med s cukrem a zubní kartáček.

Ze lžičky medu a trochy cukru si smíchám pastu, kterou nanesu na rty a jemně rozmasíruju zubním kartáčkem.

Rty se díky masáži krásně prokrví a peelingem se odstraní odumřelé buňky. A rty jsou potom k zulíbání :-) . Jen pozor - kartáček nepoužívejte, pokud máte rty viditelně popraskané. To by jim spíše ublížilo.

lístečková linka

MAZÁNÍ. To je základ. Vždycky jsem byla ujetá na různé balzámy a mastičky na rty. Mám jich doma minimálně deset. Fakt! Některé mají menší efekt a některé větší. Nedávno jsem ale objevila australskou značku kosmetiky P´URE.

Jejich balzám na rty Papaya Lips se okamžitě stal superstar mezi mým mastičkový arzenálem :-). ❤️

Od začátku této zimy nepoužívám na rty žádný jiný přípravek a je to mnohem lepší, než předešlé roky, kdy jsem měla rty věčně vysušené a popraskané. Rty si mažu několikrát denně a taky každý večer před spaním. Papaya Lips má příjemnou, lehkou konzistenci a rychle se vstřebává. Díky výtažkům z papáji obsahuje vitamín C pro výživu rtů. Bambucké máslo, jojobový a makadamový olej zase rty krásně hydratují.

A HLAVNĚ je 100% přírodní. Žádné konzervanty, silikony, parabeny, žádná chemie, nic... jen přírodní ingredience.❤️

pure_lips-500x580

      Momentálně můj nejoblíbenější balzám na rty. Zdroj: yetienergo.cz

Výhradním dodavatelem kosmetiky P´URE pro Česko je yetienero.cz. Za 139 kaček na jejich eshopu koupíte 10g balení. Nebo můžete rovnou vyzkoušet některou cenově zvýhodněnou sadu kosmetiky, třeba s krémem Renew (BTW ten momentálně testuju a je taky bezkonkurenční!)

❤️❤️❤️ A teďka to překvápko  ...zařídila jsem pro vás, mé fanoušky, slevu 15% na veškerou kosmetiku P´URE. ❤️❤️❤️

Na yetienergo.cz zadejte v objednávce super tajný kód "purenature" a sleva Vám bude odečtena. Kód platí do 14.2.

A ano, ta sleva platí i na ty zvýhodněné sady... Tak jaká jsem :-D ?

Věřím tomu, že po vyzkoušení se zamilujete tak, jako já.

Vaše Tašenka