Jak jsem ztratila jeden sen, abych našla druhý

Konec minulého roku byl pro mě trochu bláznivý. Zbláznila jsem se pro nové věci a sny, nekoukala nalevo, ani napravo a hnala se za nimi.

Jedním z těch snů bylo navrhnout a vyrobit kabelky z kůže. Byly doby, kdy jsem se bála jen na to pomyslet, natož o tom mluvit, tak mi to přišlo bláznivé. Ale kdo se bojí nesmí do lesa. A tak se podařilo jeden můj sen uskutečnit. A když se to podařilo tak dokonale, jako se podařila kolekce Genuine, je ta radost mnohonásobná.

22

 

Chtěla jsem vám, ale přiznat svůj druhý sen, pro který jsem se na konci roku zbláznila. Proto, abych ho vzápětí ztratila a našla jiný.

lístečková linka

Tím snem byl obchůdek. Malý showroom, pracovna, kancelář, výstavka kabelek a místo pro setkávání s vámi, mými zákaznicemi, na pohovce, vedle vázy s čerstvými květinami na elegantním stolečku, se šálkem voňavé kávy v ruce a hromadou módních časopisů...

...asi takhle.

showroom

          Zdroj: Pinterest

Jo, ujíždím si na takových maličkostech ❤️. Objela jsem celou Porubu s realitním makléřem, který má na starost obchodní prostory v Ostravě. A totálně jsem se zbláznila do velké místnosti v druhém patře starého cihlového domu (a když říkám velkou, myslím tím 70metrů). Se třemi velkými okny a jedním francouzským oknem, které vede na velkou terasu. To světlo! A ten prostor! Už jsem tam viděla ty módní přehlídky. A pohovku. A stoleček s květinami a na poličkách kabelky.

Viděla jsem se, jak tam od jara do podzimu jezdím na svém retro kole s bílými koly a hnědým košíčkem na řídítkách.

... asi takhle (jen si tam teda ještě představte ten košíček).

koo 2

           Zdroj: Pinterest

Nechala jsem si přes Vánoce čas na rozmyšlenou... a celé Vánoce jsem jen snila a v myšlenkách dekorovala ten prostor...šila a navrhovala kabelky s výhledem z toho velkého okna na zelené stromy... a pořádala "kabelkové večírky" ❤️

lístečková linka

A pak jsem si 1.1.2019 sedla, vzala jsem si tužku a popsala jsem čtyři listy - oboustranně! - všemi možnými výhodami, nevýhodami, riziky a přínosy. A najednou jsem viděla i ty odvrácené stránky. Tou hlavní byl čas. Nejsem totiž rozkrajovací a ráda dělám věci na naplno. Abych ale dokázala udržet 100% kvalitu výroby a služeb vám, zákazníkům, musím tomu věnovat 100% času.  Kdybych věnovala čas showroomu, musela bych ubrat na jiném místě. A to nechci, protože kvalita výroby a osobní prozákaznický přístup jsou pro mě prioritou číslo jedna.

I z osobního pohledu, mi došlo, že je to sice krásná a voňavá představa (hlavně ta káva, čerstvé květiny a kožené kabelky na poličkách), ale že momentálně více toužím po svobodě. Svobodě místa a času. Svobodě být doma s dětmi, když je potřeba, pracovat z domu, pracovat kdekoliv jinde, pracovat do noci (jako právě teď), nebo přes den, vstát brzy ráno, nebo spát do půl deváté (jako asi zítra)... a cestovat. Často cestovat. Protože cestování miluju.... Uvědomila jsem si, že to, po čem toužím, už nějakou dobu mám. Jen mi tohle mé pobláznění pomohlo si to pojmenovat, uvědomit, nadechnout se a žít to vědomě a s vděčností. Uvědomila jsem si, že splněním tohoto krásného snu bych si v tuto chvíli přistřihla křídla. Ale ty já přece potřebuju, abych mohla lítat!

lístečková linka

Taky ale vím, že život je jedno velké dobrodružství, a že věci se často můžou nečekaně změnit.

Takže... Nikdy neříkám nikdy! A třeba za pár let budu vybírat pohovku do svého nového showroomu ❤️.

A do té doby si budu "čančat" svůj internetový obchod... Protože chci, abyste se v něm cítili příjemně.

A taky budu hledat jiné způsoby, jak si s vámi vypít kávu při konverzaci o módě ❤️

NOVINKA - nově mi můžete pod článek přidat komentář se svým názorem.

 

Dobrou noc.

S láskou a svobodným duchem...

Vaše Tašenka

           Zdroj úvodního obrázku: Pinterest