Co nosí v kabelce Monika Žídková? A co se jí líbí na Tašence?

Je tady pokračování rozhovoru s Monikou Žídkovou. Tentokrát jsme se točily kolem kabelek, módy, barev a stylu. A dostaly jsme se i k tomu, co všecko tato inspirativní žena najde ve své kabelce.

lístečková linka
6

Jak je pro vás důležitá kabelka v rámci módy? Jaké by měla mít vlastnosti?
Kabelka je nezbytný doplněk ženy, jehož význam by se neměl podceňovat. Myslím si, že české ženy se už naučily, že kabelka je doladěním celého outfitu. A měla by být, ne-li přímo výrazným prvkem, tak něčím, čeho si člověk všimne.
Já patřím mezi ten typ žen, které potřebují kabelku velkou, protože u mě tam najdete úplně všechno. Mám v kabelkách hrozný nepořádek. Ale je pravda, že když potom potřebuji, řekněme, hračku, sponku, hřeben, kancelářskou sponku, papírek, tužku, tak to tam je. Můj muž vždycky tvrdí, že se mi do kabelky bojí sáhnout, aby se náhodou o něco nepořezal.
Takže pro mě má kabelka tu funkci, že v ní najdu všechno, co potřebuji.

To jste mi nahrála na další otázku: Co by nikomu nemělo chybět v kabelce?
Já mám v kabelce jako základ tužku, papír, kapesníky, lesk nebo pomádu na rty, peněženku, doklady, hřeben, nějaká líčidla… A dál už je to nekonečný seznam.

Jaké jsou vaše oblíbené barvy a proč?
Mám ráda červenou, modrou, v současné době jsou to i pudrové barvičky – takové ty něžné, jemné, pastelové. Ale já se nebráním různým kombinacím, není to tak, že bych nosila vyloženě třeba černou. Mám černou ráda, ale když se do ní obléknu, tak se mě všichni ptají, kdo mi umřel. Když jsem přišla do práce v černých šatech, tak nastala absolutní panika, co se stalo. Asi jsem ji neuměla správně vynést, chyběly tam možná nějaké výrazné doplňky, které by řekly: pozor, ta černá je jenom proto, že chci vypadat štíhlá :-)

Monika Žídková

Co vás zaujalo na Tašence?
Má ideální velikost, je jednoduchá, je to kabelka, kterou doladíte ke všemu. Protože je jednoduchá, tak se dá nakombinovat k různým barvám a stylu oblečení. Hodí se jak k džínům, tak k šatům, ke společenské módě, na party, na večírek. Já bych řekla, že je taková všestranná, což je na kabelkách úplně nejlepší. Ať nemusím ten svůj nepořádek pořád přehazovat.

Co si myslíte o tom, že by kabelka měla ladit k botám? A dodržujete to?
Je to příjemné, působí to vyrovnaně, elegantně. Ne vždycky se mi to ale podaří. Přece jenom, občas ty vysoké podpatky už nevynosím, byť se mi hrozně líbí, a potom určitá kabelka třeba k žabkám nevypadá ideálně. Takže v tom mám ještě mezery.
Na druhou stranu, není to úplná nutnost. Třeba zrovna tato (Tašenka – pozn. red.) má krásný popruh, to znamená, že jestli si vezmete barvičku, která je na popruhu, tak neuděláte chybu a vždycky to k té kabelce bude ladit.

lístečková linka
Děkuji za příjemný rozhovor.

 

Prohlédněte si fotografie z letního focení s Monikou Žídkovou pro Tašenku. 

Sadu Tašenka 2v1, případně jen malou, nebo velkou tašenku si můžete objednat našem v eshopu.